Seksualitet

Er du lesbisk, bøsse, homoseksuel, biseksuel eller aseksuel?

Har du en seksualitet, der bryder med normerne? Eller er du ikke afklaret omkring din seksualitet?

Vil du gerne føle dig tilpas og afklaret med din seksualitet? Så du kan hvile mere i dig selv og føle dig tryg i seksuelle relationer og/eller parforhold?

At have en seksualitet, der bryder med normerne kan være, hvis du er homoseksuel, biseksuel, aseksuel eller på anden måde føler dig anderledes end det, der oftest afspejles i samfundet omkring dig. Når vi ofte bliver mødt udefra med noget andet, end det vi føler indvendigt, kan vi blive i tvivl om vores følelser er rigtige eller føle os forkerte. Vi føler os måske ikke attraktive i et parforhold hvis sexlysten er lille eller ikke-eksisterende. Eller skammer os over vores store sexlyst eller lyst til noget bestemt.

At være uafklaret omkring ens seksualitet kan føre til forvirring og følelse af mindreværd. Det kan være svært at forstå sig selv og svært at indgå i parforhold, hvis det er ens ønske.

Vi forsøger ofte at passe ind i gruppen af frygt for at blive udstødt og stå alene. Det er pga. et naturligt ur- og overlevelsesinstinkt, som vi alle har og som sker helt automatisk. Og det sker ubevidst.

Ved at skabe bevidsthed kan du blive klar på hhv. hvornår du agerer ud fra dine indre oplevelser og hvornår du er påvirket af omgivelserne. Du  kan du finde ind til din egen sandhed omkring din seksualitet. Så du bliver mere afklaret omkring dig selv og føler dig mere tryg med den seksualitet, du har. Du vil føle dig mere i balance og accept.

Kunne du tænke dig at starte rejsen mod at være afklaret om og hvile i din seksualitet? Så kontakt mig for en gratis uforpligtende samtale.

Du er også velkommen i min facebookgruppe, hvor jeg inspirerer til personlig udvikling omkring køn og seksualitet.